Recensies

Familie Rijkschroeff

Een schot in de roos: de aankoop van onze nieuwe VW Sportsvan 1.2 TSI highline. Een pittige auto die toch weinig geluid maakt. Zeer comfortabel in gebruik: aangename hoge zit, van vele gemakken voorzien en - door de moderne techniek - nog verrassend zuinig ook in brandstofverbruik. Het contact met het bedrijf Hensgens in Nieuwstadt was van het eerste gesprek (to the point en niet opdringerig) tot en met de aankoop en aflevering (goede en functionele begeleiding) een prettige ervaring. Ook de eerste kennismaking met personeel van de werkplaats (bij de inbouw van het navigatiesysteem) was heel positief. En niet onbelangrijk: een zeer goede inruilprijs voor mijn oude auto en een scherpe, concurrerende nieuwprijs! Wij wonen in Rotterdam, maar omdat Hensgens een gratis haal- en brengservice biedt door heel Nederland, blijft de auto in de toekomst toch bij Hensgens voor onderhoud en reparatie. Helemaal top!

Familie Meijer

Medio maart heb ik een Subaru forester gekocht die gunstig geprijsd stond bij Hensgens. Na telefonisch contact is er gelijk een afspraak gemaakt om de auto te zien. Na de proefrit is de auto gekocht en zijn er afspraken gemaakt om de auto, n.a.v. onze  wens om een caravan te trekken, gereed te maken. De auto blijft in onderhoud en dat is voor ons heel prettig. Aangezien wij in Amsterdam wonen, maken wij gebruik van een gratis hotelovernachting bij reparatie en onderhoud! Wat een service! Persoonlijk contact vinden wij heel belangrijk en daar is Hensgens heel sterk in. Kortom, wij zijn tevreden met de gekochte auto en de service van de firma Hensgens.

Mevrouw Stoop

Per toeval kwam ik bij Hensgens in Nieuwstadt, op zoek naar een andere auto. Eigenlijk was ik op zoek naar een gebruikte auto, maar Hensgens had een prachtige nieuwe Renault Clio staan. Deze was zo scherp geprijsd dat de keuze snel gemaakt was.

De levering liet nog even op zich wachten, maar na ruim 1 week kon ik mijn nieuwe auto in ontvangst nemen. Mijn nieuwe auto is voorzien van alle opties, gelukkig nam verkoper Daan de tijd om alles rustig uit te leggen. Zelfs mijn mobiele telefoon werd gelijk gekoppeld met de auto. Mijn Daihatsu Terios kon ik inruilen, ik kreeg ook nog eens een super inruilprijs.

In de toekomst ga ik zeker voor onderhoud terug naar Hensgens. Of ja, Hensgens komt naar mij. Ook al woon ik in Sittard, Hensgens komt mijn auto thuis ophalen en brengt hem ook weer terug. Wat een top service!

Vestiging Nieuwstadt

  • Mobiliteitsgroep Hensgens
  • Kruisweide 3
  • 6118 AP Nieuwstadt

Openingstijden

Vestiging Maastricht

  • Mobiliteitsgroep Hensgens
  • Bergerstraat 11
  • 6226 BA Maastricht

Openingstijden